съобщения: 12310 Регистриран: нд юни 08 2008, 08:14 {LOCATION}
Тук са вицовете били в първата страница като виц на седмицата която знаете при мен не се състои от точно седем дни или 168 часа
p.s. Както виждате тази тема е локната защото ще има вицове само от упоменато по-горе място. Ако искате много вицове имаме раздел за това който се вижда само от регистрирани. Там има умотворения достойни да ви зачервят очите и да ви заболи стомаха от смях avo Обичам да натискам копчета
Човек винаги оставя диря па макар понякога и кафява !
Малко щъркелче пита майка си: - Мамо, аз как съм се появил? Мама-щъркел отговаря: - Няма да повярваш, но щъркелът те донесе... Обичам да натискам копчета
Върви си заека през гората целият в лайна. Среща го лисицата: - Кво е станало бе Зайо? -Бих мечката и ми се посра в ръцете... По-късно го среща Вълка: - Кво е станало бе Зайо? - Абе бих мечката и ми се посра в ръцете... Стига заека до хралупата си и на вратата го посреща едно от малките му, провиквайки се: - Мамо, мамо, ела да видиш - мечката пак си е избърсала гъза с татко... Обичам да натискам копчета
Зет отива на годишнина на тъща си. Спира колата пред двора и моли няколко от гостите да му помогнат да свали подаръка. Тъщата гледа как свалят огромен кашон и си мисли: - Това сигурно е от новите перални или от печките с керамичните плотове. Дърпа тя огромната червена панделка и какво да види - кашона пълен с камъни. - Ама какво е това? - Камъни, бабо. Да си ги постелеш, да се влачиш по тях и да си съскаш. Обичам да натискам копчета
Върви си човек по улицата, изведнъж го пресреща престъпник, вади пистолет и казва: - Давай парите! - Ама вие знаете ли кой съм аз? Министърът на финансите! - казал човекът. - Тогава си ми върни парите! - казал крадецът. Обичам да натискам копчета
Един шофьор си плаща глобата за бързо каране на полицая и този му дава квитанция. - Какво да правя с това листче? - пита шофьора. - Добре го запазете! -казва му полицая, като получите още 9 от тях, ще ви дадем колело. Обичам да натискам копчета
Звъни се. Ошашавеният стопанин на къщата открива пред вратата трима с противогази, гумени плащове и гумени калъфи на обувките. Единият държи огнехвъргачка. Зад единия противогаз се чува боботене: - Вие ли дадохте кръв за анализ вчера? Обичам да натискам копчета
При адвоката идва клиент. - Бихте ли поели защитата ми? - Да, след като прегледам делото, разбира се... В какво ви обвиняват? - В производство на фалшиви банкноти. - Е, мисля, че ще мога да поема... - Чудесно! Плащам в брой! Обичам да натискам копчета
Лети пътнически самолет. Пилотът казва по уредбата: - Уважаеми пътници, пожелаваме ви приятен полет с нашата авиокомпания. В момента се намираме на 10 000 метра височина, движим се с 900 км/ч, температурата навън е минус 30 градуса, ... а-а-а-а! Ужас! Какво е това бе! Мамка му! А-а-а-а! Тишина. След малко пилотът продължава със спокоен глас: - Уважаеми пътници, моля да ме извините за този изблик, но стюардесата ме поля с кафе. Знам, че не трябва да губя контрол, но да ми бяхте видели панталона отпред... Глас от салона: - Мамка ти! Ела да видиш пък моя панталон на какво стана отзад! Обичам да натискам копчета